Becali i-a decis soarta lui Keșeru: “Să nu îl aud că o să comenteze”

Gigi Becali vrea să reducă drastic cheltuielile la FCSB, astfel încât în ultima perioadă a dorit să se despartă de câțiva jucători cu salarii mari care nu îl mai mulțumeau.

Primul a fost Constantin Budescu care a și semnat rezilierea. Al doilea ar fi trebuit să fie Claudiu Keseru, însă pentru că deja a evoluat pentru două echipe în acest sezon, el va rămâne să se pregătească cu FCSB până la finalul sezonului.

Deși va rămâne în lotul condus de Toni Petrea, Becali a declarat pentru Prosport că această nu va fi decât o rezervă în fața jucătorilor tineri din lot:

“Da, am decis să îl oprim pe Keșeru, m-a luat că el nu are unde să mai joace și că la bulgari nu vrea să se mai întoarcă. L-am înțeles, dar el știe clar că noi vrem să jucăm cu ăștia tineri, iar Ianis și Tavi Popescu vor juca înaintea lui. Să nu îl aud că o să comenteze, că știe care este situația”

Singura soluție pentru Keseru ar fi fost să se întoarcă la Ludogoret, însă atacantul a refuzat acest lucru.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a venit în luna August la FCSB, semnând un contract până în vara lui 2023. El a reușit să marcheze de patru ori în acest sezon.

Keseru este cotat de transfermarkt.de la 1.5 milioane de euro.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.