LIVE Video cu procesul lui Novak Djokovic

Procesul dintre Novak Djokovic și statul Australian în urma căruia judecătorii vor decide dacă sârbul va fi sau nu expulzat de la “Antipozi” va începe de la ora 1, ora României și va putea fi urmărit LIVE Video pe 27sportas.ro

După ce federalii australieni au refuzat să îi permită intrarea în Australia deoarece nu este vaccinat, iar documentele aduse de Djokovic care l-ar scuti de la vaccinare nu au fost considerate concludente, s-a creat un interes enorm în rândul iubitirorilor tenisului.

Din dorința de a oferi publicului o transparență totală, autoritățile australieni au decis să transmită audierea lui Djokovic în direct în întreaga lume.

Povestea pe scurt a aventurii lui Djokovic în Australia Novak Djokovic a sosit în Australia în data de 6 Ianuarie cu o “învoire medicală” prin care sârbul ar fi învoit de la vaccin. Această învoire a fost intens contestată în presa de la “Antipozi”, dar și în lumea politică și sportivă.

Această scutire a fost emisă în urma unei infectări cu COVID-19 a sârbului depistată în data de 16 Decembrie. Astfel, avocații lui Djokovic au cerut să fie primit în Australia deoarece se află în perioada de 6 luni de la îmbolnăvire. Totuși acestă scutire nu a fost acceptată de autoritățile australiene. De altfel în spațiul public au apărut fotografii cu sârbul prezent după data de 16 Decembrie la diverse evenimente fără mască și fără să respecte măsurile de distanțare socială.

Sârbului i-a fost anulată viza de intrare în Australia și expulzat din țară, însă avocații săi au făcut apel la această decizie. Ei au obținut astfel o amânare a acestei decizii, el stând până în această seară într-un hotel din Melbourne într-un centru de carantină până urmează să fie audiat.

Întreg procesul poate fi văzut Live Video aici:

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.